Om Hi-Fi Forum

En specialbutik for sanselige lydoplevelser. Kompetent rådgivning til hifi-entusiaster og musikelskere. Stort udvalg af kendte high-end mærker i butikken – og mulighed for at booke demonstration af det, du overvejer, dér hvor du skal bruge det – hjemme, på kontoret eller i sommerhuset. 

Interessen for kvalitet og jazz er grundstenen

Hi-Fi Forum har hylderne fyldt af hi-fi, der tilfælles har det at det er nøje udvalgt ud fra ét parameter – Kvalitet! Varene er at finde her på denne side, men de er også at finde i den fysiske butik på Falkoner Allé, der i mange år har været kilde til at dele ud af viden. Det du møder er en lang erfaring i at sammensætte anlæg og få delene til at lyde helt rigtigt hjemme i din stue. Om det er gode anlæg i budgetklassen, eller det helt tunge grej, så er døren altid åben til en snak om dine behov og få det dækket på den optimale måde inden for budgettet.

Hi-Fi Forum er ejet og bliver drevet af Jan Roland. Jan har i mere end 25 år, rådgivet kunder i at få det bedste ud af det musik de holder af. Jan startede ud med at arbejde i Hifi-klubben og har siden valgt at kunne brede vingerne ud og skrue op for nørderiet, ved at have sin egen butik og selv kunne vælge hvilke produkter han syntes gør det bedst.

Oftes når du kommer ind i butikken på Falkoner Allé, så flyder tonerne af jazz behageligt imod dig. Jan har udover kærligheden til afspilningen af musik, også en helt stor passion for jazz’en og man kommer oftes fra butikken, beriget med gode nye bekendskaber indenfor jazz’ens verden som man bliver nødt til at gå hjem og lytte videre på.

 

Velkommen indenfor!