Skal du opgradere – eller starter du helt forfra?
Vi sælger KUN kvalitet til entusiaster! 

Hifi-Forum er specialister i kvalitets- og hi-end high fidelity udstyr. Kig ned i butikken eller bestil gerne tid på tlf: +45 3537 1218, hvis du vil høre det, før du tror det. 

BUTIKKEN ER FERIELUKKET

VI ÅBNER IGEN D.13.AUGUST

Vi svarer på mails og sender varer i hele perioden.
Skriv evt. på info@hififorum.dk

RIGTIG GOD SOMMER !

 

Følelser for lyd – Kærlighed til Jazz

Hvis det kan få Jazz til at svinge – så virker det også til resten

Kom ned og hør din yndlingsmusik, som du aldrig har fået den før.

 

Hvad enten du vil have demonstreret hvordan forskellige anlægstyper fungerer, opleve din yndlingsmusik på en medium til Hi-end installation eller have rådgivning om opgradering og reparation af dit nuværende udstyr, så hjælper vi gerne.

Vi elsker Jazz. Fusion. Musik, som kræver det bedste udstyr for at yde spændstighed, klang og dynamik fuld retfærdighed. Men er du til rock eller klassisk, har vi også både de rigtige forstærkere og de højttalere, du har brug for. Kan det få jazzen til at svinge, så klarer det også resten, som vi plejer at sige.

Generelt tager vi os tid til at forstå hinanden, men hvis du vil være sikker på at der skal være tid til at høre grundigt rundt om noget, der er så vigtigt for dig som musik, så bestil meget gerne en lytte-session, hvor vi kan gøre oplevelsen klar til dig. Måske passer det også bedre til din arbejdstid.

Vi har naturligvis alt det gode kabel- og connector-grej, men vi bruger ikke tid på at stange boom-boxes og 1. generations-plasticstreamere til badeværelset over disken. Eller Sonos. Eller et billigt stereoanlæg til sommerhuset – altså, du mener, der hvor du kun drikker sur rødvin? Nej, vel?

Du vil da have den bedste lydoplevelse.
Og ikke flere kommentarer om dine sikkert udmærkede drikkevaner.

Og så kan det godt være, at det skal installeres på en måde, så det ikke står og frister unødigt. Hvis det er til sommerhuset. Eller prominent, dramatisk og skulpturelt, hvis det er til hjemmet, kontoret eller domicilet. Kablet eller trådløst. Streamet og vinyl. Indbygget eller i møbler. Leveret, installeret og demonstreret. Det kan vi også klare.

Vi sælger kvalitets-hi-fi. Installerer det. Får det til at virke, så du bliver tilfreds med dit indkøb og kan bruge det til at skabe store oplevelser. For dig selv og andre.

Vi har også attraktiv finansiering, hvis det er interessant.

Mandag Lukket
Tirsdag Kl. 11.00 – 17.30
Onsdag Kl. 11.00 – 17.30
Torsdag Kl. 11.00 – 17.30
Fredag Kl. 11.00 – 18.00
Lørdag Kl. 10.00 – 14.00
Søndag Lukket

 

VELKOMMEN I BUTIKKEN.

Du er altid velkommen i butikken. Men vil du være sikker på, at vi har tid til at rådgive dig, demonstrere anlæg og tilpasse oplevelsen til dine ønsker, opfordrer vi dig til at ringe og bestille tid. Så kan det også arrangeres udenfor normal åbningstid, hvis det passer bedre med dine arbejdstider.