language

Yamaha MCR670D MusicCast

Yamaha MCR670D MusicCast

Kr. 4.995,00

Yamaha MCR670D, er et kompakt system bestående af en Yamaha CD-NT670D CD/Netværksspiller og en Yamaha A-670 inergreret forstærker.

Systemet sælges normalt med højttalere, men vi har valgt at sælge systemet uden højttalere, da vi ikke mener at de medfølgende højttalere er gode nok til det her ret lækre og meget fine lille system.

CD-NT670D:

Yamaha CD-NT670D Musiccast ligner umiddelbart bare en helt almindlig CD afspiller i et elegant kabinet, men der gemmer sig mange gode ting og sager i denne kompakte maskine.

Først og fremmest er der selvfølgelig mulighed for at spille CD’er, men det er næsten en sekundær funktion, når man ser på hvad der ellers er muligt.

Her er streaming, ved hjælp af det geniale Musiccast system, af musik lagret på din NAS eller PC, samt diverse streamingtjenester som for eksempel TIDAL, Spotify, Napster, Juke, Pandora og Rhapsody.

Du kan også forbinde din tablet eller mobiltelefon via Bluetooth eller AirPlay. Faktisk har de sørget for at Bluetoothdelen virker begge veje, så du også sende fra CD-NT670D til et hovedtelefoner med Bluetooth.

Desuden kan du høre radio, bådeFM, DAB+ og Netradio (vTuner). Netværkstilslutning kan ske via WiFi eller Ethernet

A-670:

Den flotte, dynamiske og vellydende forstærker, der er baseret på PWM teknologi, yder 65 watt pr. kanal (Dynamisk) og har godt greb i højttalerne.

Der også separat udtag til en aktiv subwoofer.

Finishen er der ikke en finger at sætte på og A-670 ligner noget fra de dyrere serier med, for eksempel front i aluminium. Alle knapper går med millimeterpræcision og føles bare lækre.

RCA indgangene er forgyldte, og det er de rigtige højttalerskrueterminaler også. Der accepteres både afisoleret kabel og bananstik.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT