language

Tivoli Audio Music System+

Tivoli Audio Music System+

Kr. 5.995,00

Alt-i-et musiksystemer har ofte lidt af problemer som at være for store, være uskønne at se på, ikke at lyde særlig godt og at være for komplicerede at bruge.

Da Tivoli Audio designede Music System for nogle år siden, var det med målet at overvinde disse mangler. Vi er stolte af at kunne sige, at vi har fastholdt disse mål ved udviklingen af Music System+.

Tænk på Music System+ som et musiksystem på steroider. Vi har ikke blot tilføjet DAB/DAB+, vi har også indbygget trådløs Bluetooth teknologi og samtidig bevaret den simple brugergrænseflade. Vi har også bevaret det fornemme udseende og den hi-fi lyd Tivoli Audio er kendt for verden over. Den separate forstærker, integrerede stereohøjtalere og den justerbare subwoofer i bunden giver fremragende lydkvalitet mens en håndterlig størrelse bevares. SpacePhase Wide Mode giver et fyldigt lydbillede der omgiver dig med lyd og de bagud vendte basporte leverer en fyldig basgengivelse.

Overfloden af funktioner er stadig med, inklusiv det letlæselige display, digitalt ur med batteri back-up, fjernbetjening , snooze- og sleepfunktion, og dobbelt uafhængige alarmer. Den integrerede slot-load CD afspiller er skabt efter autosystem-standarder og er kompatibel med MP3, WMA og CD-R/CD-RW formater.

Tag alt dette og indbyg det i et håndbygget kabinet i ægte træ, og du har et produkt der virkelig lever op til sit navn.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT