language

Sennheiser Momentum Wireless.

Kr. 3.395,00

Den nye Sennheiser MOMENTUM Wireless lader dig opleve krystalklar MOMENTUM lyd uden at være fastgjort til et kabel. Den kombinerer lyd med høj opløsning med et puristisk letvægtsdesign og eksklusive materialer som f.eks. rustfrit stål og ægte læder.

Sennheisers udviklere har kombineret den trådløse frihed, som du kræver, med deres perfekte MOMENTUM signaturlyd, som du vil elske.

Med høj opløsning og stor rækkevidde

Mens den hybride aktive NoiseGard™ undertrykker omgivende støj, aptX® codec med høj skarphed udarbejder enhver ørenuance i endnu finere detaljer. Dermed bliver karakteristiske MOMENTUM lyd endnu mere brillant. Derudover gør VoiceMax mikrofonen som en integreret del af hovedtelefonerne mulighed for at gennemføre krystalklare samtaler uden at have brug for en ekstern mikrofon.

Oplev en helt ny kvalitet i trådløs lyd. Med den nye MOMENTUM Wireless. Den store membraner og innovative teknologi giver fuld MOMENTUM lyd i nu perfektion. Klar, meget detaljeret og med en kraftig bas.

Avanceret og smart

Med MOMENTUM Wireless, der etablerer en Wi-Fi-forbindelse, er det endnu nemmere end at tilslutte til et almindeligt kabel. Det implementeres den integrerede NFC™ ved at trykke på en knap. På et øjeblik takket være Bluetooth® 4.0 standard. Tilslut og nyd lyden

*Næsten feltkommunikation

Tidsløs og perfekt

Kærlighed til detaljer er et af de vigtigste kendetegn ved Sennheiser MOMENTUM Wireless: Med skydere lavet af rustfrit stål og luksuriøst læder, der dækker de bløde, nyligt designede ørepuder. Deres lyd og deres finish med præcist placerede sømme gør MOMENTUM til en fornøjelse for alle sanser.

Uden et kabel bliver MOMENTUM endnu mere puristisk, reduceret til det maksimale – maksimal lytteglæde.

Ørekopperne på de nye MOMENTUM Wireless er fastgjort til kugleleddene af høj kvalitet, der løber trinløst i de foldbare skydere, der er lavet af børstet rustfrit stål. Den individuelle tilpasning til hovedet er vigtig for både komfort og lyd. Og med sine ørekopper med nyt design tilbyder MOMENTUM endnu mere bærekomfort.

Takket være materialer af høj kvalitet er de mekaniske komponenter på Sennheiser MOMENTUM Wireless særligt holdbare og elegante.

Som option og optimeret

De nye MOMENTUM Wireless kan også betjenes med et kabel lige som alle almindelige hovedtelefoner. Men jackstikkets design er overhovedet ikke almindeligt: Dets specielt lave profil blev optimeret til brug på mobilt udstyr.

Kablet, der er udstyret med jackstik i begge ender, kan tages fuldstændigt af og kan udskiftes, hvis det er nødvendigt.

 

Tekniske data

Headphones

 • Farve
  sort
  ivory
 • Impedans
  passive: 28 Ω
 • Impedans
  active: 480 Ω

Microphone

 • Frequency response (Microphone)
  Wideband: 100 - 8,000Hz
 • Frequency response (Microphone)
  Narrowband: 300 - 3,400Hz
 • Karakteristik
  Dual omni-directional microphone (2 mic beamforming array)

General data

 • Bluetooth Version
  Bluetooth 4.0 + EDR
 • Supported Profiles
  A2DP + AVRCP + HSP + HFP
 • Ear coupling
  Circumaural

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT