language

Sennheiser HD 579

HD 579 leverer ydelse i topklasse og et kvalitetsniveau i hjemmet, der nærmer sig det audiofile. Takket være det circumaurale design i fuld størrelse har hovedtelefonerne en exceptionel komfort med store ørehøjttalere og bløde, udskiftelige ørepuder.

Sennheiser HD 5-modelserien er efterfølgeren til vores populære HD 500 Series og tilbyder høj kvalitet og værdi i ethvert aspekt. Lyden leveres af Sennheisers specielle transducerteknologi inkl. “Ergonomic Acoustic Refinement” (E.A.R)-designet, som leder audiosignalet direkte ind i dine ører. Med et tidssvarende design, som er både elegant og ergonomisk. En gave til alle, som lytter til musik med en følelse af være på opdagelse.

Få den seneste udgave af den legendariske Sennheiser-lyd med disse fantastiske hovedtelefoner.
Sennheiser HD 579

Til musiklytning derhjemme: HD 579 er skabt til fremragende lyd og giver dig high-end ydelse og den exceptionelle komfort, der hører til et Over-Ear design i fuld størrelse.
Nu lytter du!

Med Sennheiser HD 579 har du adgang til lyd i topklasse. Det akustisk åbne Over-Ear design spiller sammen med Sennheisers kvalitets-transducere og skaber et detaljeret, velafbalanceret lydbillede, du ikke kan få nok af.
En behagelig lænestol til dine ører

HD 579’s full-size-design giver masser af plads til komfort. Store ørehøjttalere med bløde, udskiftelige ørepuder og en bred, polstret hovedbøjle giver dig mulighed for at omgive dig selv med musik i timevis.
Et design, der siger “Det rigtige valg!”

Med detaljer som matte metal-accenter og en stilfuld grå farvepalet ser HD 579 lige så fantastisk ud som den lyder. Det er den perfekte tilføjelse til dit hjemmeanlæg.