language

Sennheiser HD 569

Sennheiser HD 569

Kr. 1.410,00 Kr. 1.310,00

Den bedste i sin klasse. Re-mastered.

Den lukkede HD 569 med Around-Ear design er en fleksibel tilføjelse til hjemmeanlægget. Den leverer fyldig og klar bas og tilføjer yderligere fleksibilitet, fordi du kan nyde lydoplevelsen fuldt ud uden at forstyrre andre.

Sennheiser HD 5-modelserien er efterfølgeren til vores populære HD 500 Series og tilbyder høj kvalitet og værdi i ethvert aspekt. Lyden leveres af Sennheisers specielle transducerteknologi inkl. “Ergonomic Acoustic Refinement” (E.A.R)-designet, som leder audiosignalet direkte ind i dine ører. Med et tidssvarende design, som er både elegant og ergonomisk. En gave til alle, som lytter til musik med en følelse af være på opdagelse.
Sennheiser HD 569

Over-Ear-headsettet er en trofast følgesvend i det virkelige liv og giver mulighed for at styre telefonopkald via en in-line fjernbetjening og nyde din musik hvor og hvornår du ønsker.
Nyd friheden til at lytte

HD 569’s lukkede Over-Ear design har to fordele: For det første et rumligt lydbillede, fremragende udfyldt af Sennheisers specielle transducersystem med stor detaljerigdom og fyldig, kraftfuld basrespons. For det andet en effektiv akustisk afskærmning – støjen udefra bliver ude, og musikken bliver inde. Så du kan nyde din musik uden at forstyrre andre.
Lyt til din musik, besvar dine opkald

Som en mester i alsidighed leveres HD 569 med to aftagelige kabler. Det ene er et 3 meters kabel med 6,3mm lige stik til brug derhjemme. Det andet er et 1,2 meters kabel med 3,5mm lige stik og en 1-knaps fjernbetjening plus en mikrofon til telefonsamtaler.