language

SA legend 60 silverback

Kr. 55.498,00

Pr. Par (Inkl Hub)

Dette er et ægte fremskridt

SA legend 60 silverback opfylder musikelskerens drøm om større oplevelser.
Den har ikke meget til fælles med en almindelig højttaler. 4 indbyggede forstærkere med en samlet effekt på 560 Watt og en nedre grænsefrekvens på 17 Hz fortæller på sin egen måde, at dette er noget særligt.
Kombinationen af den digitale signalbehandling og det fantastiske akustiske håndværk, sætter SA legend 60 silverback i stand til at klare udfordringer, hvor almindelige højttalere må give op.
Her er fordelene:
* Oplev hele musikken, selv når du spiller lavt. For de fleste af os gælder det for 95 % af tiden. Her skaber det adaptive bassystem et udstrakt og stort lydbillede, hvor du hører selv den dybeste bas. Det er fantastisk at opleve musikken på den måde. Traditionelle højttalere klarer ikke denne opgave, uanset pris og mærke.
* Nyd den naturtro lyd. SA legend 60 silverback er skabt med respekt for musikken. Den trækker ikke noget fra og lægger ikke noget til. De specialbyggede højttalerelementer og de digitale signalprocessorer skaber sammen en utroligt musikalsk og naturtro klangbalance.
* Hør flere af musikkens nuancer. SA legend 60 silverback er bygget uden de passive komponenter, der kvæler musikkens nuancer i normale højttalere. I stedet finder du digitale signal processorer, der bearbejder lyden uden tab og begrænsninger. Højttalerens 4 forstærkere driver med stor præcision de lette og hurtige højttalerelementer. Gevinsten er mere energi til musikken. Læg dertil, at SA legend 60 silverback har et lukket bassystem. Det lyder mere præcist og naturtro end f.eks. basrefleks.
* Du behøver ikke, at sidde et bestemt sted for at få den bedste lyd. Diskanthøjttalerens akustiske DXT-linse dækker stuen med lyd i samarbejde med den digitale signalbehandling.
SA legend 60 silverback er skabt til at fungere med din forforstærker, netværksafspiller eller via pre-out på din integrerede forstærker. Højttalerne tænder selv, når du starter musikken.
Bemærk, at SA legend 60 silverback også findes i en passiv version, der hedder SA legend 60. Den kan let opgraderes til aktive version, når du ønsker det.

 

SA legend 60 silverback er forberedt til digital trådløs hjemmebiograf

SA legend 60 silverback er forberedt til at indgå i en op til 7.1 trådløs digital hjemmebiograf, når du ønsker det.
Det kræver kun, at du trykker på en enkelt knap, der fortæller hvilken position højttaleren har i hjemmebiografen (baghøjttaler, surroundhøjttaler, fronthøjttaler osv.).
På denne enkle måde forbinder du en trådløs hjemmebiograf med op til 8 højttalere. Du mister ikke din investering, når du vil have en hjemmebiograf.
Du bygger videre på noget, du allerede har.
Samlet forstærkereffekt: 560 Watt (4-vejs aktiv)
 
Frekvensområde +/- 1.5 dB: 17-25.000 Hz
 
Analogt input (kabel): Balanceret / ubalanceret XLR
 
Diskant: Legend DXT
 
Mellemtone: Legend 15/4
 
Bashøjttalere: 4 x Legend 15/8
 
Princip: Aktiv 4-vejs lukket
 
Opgraderbar DSP: Ja
 
Indbygget trådløs WiSA modtager: Ja
 
Opgraderbar (op til) trådløs 7.1 hjemmebiograf: Ja
 
Indgangsspænding: 100-240 Volts AC
Pakket: Enkeltvis
Vægt højttaler (kg):  27.2 kg
Dimensioner (BxHxD) cm: 20 x 118 x 23.5
Bredde inkl. fødder: 31 cm
Anbefalet placering: Gulv, 15-35 cm fra væg
Finish: Hvid satin og sort satin

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT