language

Med denne tonearm er Rega gået et skridt videre i bestræbelserne på at skabe den perfekte arm.

Fremstillingsprocessen er den samme som ved en RB 300, men endnu finere justering af lejer, bedre kabel fra tonearm til forstærker og umalet armrør, hæver armen en klasse over RB 300. Rega RB-808 er uden tvivl blandt de 4 -5 bedste tonearme i verden, og i det lys utrolig billig.

Fordi Rega på denne arm bruger tungsten som kontralod, kan den udbalancere tungere pick up`er end RB 300, og hvis man har har brug for det, kan et ekstra tungt kontralod bestilles. Armen der står i blankpoleret aluminium er utrolig flot, og vil være en forbedring på stort set alle pladespillere, uanset hvilken arm der måtte være monteret i forvejen.

Lyden er velopløst, detaljeret og frem for alt flytter den din opmærksomhed fra hvad som helst til musikken.

En kort historie….

De første Rega pladespillere, bygget i 70’erne, var udstyret med en Rega designet “S” formet tonearm bygget i Japan. Den blev kaldt R200.

I 1983 kom Rega’s første tonearm både, designet og fremstillet af Rega og sådan startede legenden om den berømte RB300. (RB – Rega Britain). Alene armrøret, som er fremstillet i en silicium legering og støbes under højtryk, tog to år at udvikle i samarbejde Storbritanniens største støbe firma. Dette arbejde, samt måden støbningen foregår på, gjorde at Rega efterfølgende vandt en “international casting award” i Amerika for, hvad der stadig i dag, betragtes som teknisk umulig støbe opgave.

Prøv at se om du kan finde en eneste anden tonearm, der er lavet på samme måde. Siden ideen omkring RB300, er der solgt mere end 400.000 af den nu legendariske tonearm.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT