language

Rega RB2000 tonearmen er spækket med nye features, der rykker grænserne for tonearm design.

Som med alle Rega tonearme, bygget alle i hånden af et hold af de bedste teknikere.

Rega RB2000 benytter forbedrede lejer, der nøje udvælges og herefter matches med den tilhørende spindle, både på den indvendige og den udvendige diameter. Dette er blot én af metoderne udviklet af Rega, der er skabt til at øge mængden af detaljer, der kan hentes frem af pladens riller.

En kort historie….

De første Rega pladespillere, bygget i 70’erne, var udstyret med en Rega designet “S” formet tonearm bygget i Japan. Den blev kaldt R200.

I 1983 kom Rega’s første tonearm både, designet og fremstillet af Rega og sådan startede legenden om den berømte RB300. (RB – Rega Britain). Alene armrøret, som er fremstillet i en silicium legering og støbes under højtryk, tog to år at udvikle i samarbejde Storbritanniens største støbe firma. Dette arbejde, samt måden støbningen foregår på, gjorde at Rega efterfølgende vandt en “international casting award” i Amerika for, hvad der stadig i dag, betragtes som teknisk umulig støbe opgave.

Prøv at se om du kan finde en eneste anden tonearm, der er lavet på samme måde. Siden ideen omkring RB300, er der solgt mere end 400.000 af den nu legendariske tonearm.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT