language

Naim NDS + XPS DEMOTILBUD

Kr. 95.000,00 Kr. 55.000,00

Demotilbud

High-end streamer med separat strømforsyning.

Naim NDS er en netværksafspiller (Streamer) uden sidestykke, og XPS giver den liv.

Læs hvorfor WhatHiFi? giver NDS 5 stjerner. 

Inspireret af de lydmæssige kvaliteter man finder i Naims fabelagtige CD afspillere, men med den seneste teknologi inden for netværksaudio, giver Naim NDS en helt ny oplevelse til netværksstreaming og digitale kilder og her må siges at være tale om decideret High-End.

Fra internetradio til 32bit/192kHz musikfiler, formår NDS at vise de musikalske kvaliteter i ægte overlegen High-End stil.

NDS indtager sin plads, skridtet oppe over den prisvindende NDX, som Naim’s nyeste reference netværks afspiller. Det er et stort skridt fremad inden for High-End audio.

Forbind Naim NDS til dit eksisterende anlæg og gå på opdagelse i en verden fyldt med højopløste audio downloads, UPnP streaming og det enorme udvalg af netradiostationer. Takket være Naims ingenører er det blevet til en verden, hvor musikken lever, ånder og kommunikerer.

Naim XPS

Vigtigheden af strømforsyninger har været en del af Naims filosofi i mere end tyve år. Naims udviklingsteam beviste fordelene ved at separere strømforsyningen fra en CD-afspiller.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT