language

Naim NAC-N 272 + NAP 200 DEMOTILBUD

Kr. 58.700,00 Kr. 49.900,00

Naim NAC-N 272:

Efter succésen med en kombineret forforstærker og streamer i den populære XS-Serie, den roste NAC-N 172XS, lancerer Naim nu NAC-N 272 i serien over, nemlig Classic-Serien, og vi garanterer dig for at det her ér high-end stereo.

Kombineret med NAP 200, er Naim NAC-N 272 det ideelle valg for dig, der søger bekvemmeligheden ved en enkelt box streamingsløsning med iOS og Android app kontrol, men samtidig forlanger kvaliteten der kun opnåes med separate apparater.

NAC-N 272 har imponerende mange tilslutningsmuligheder, inklusiv high-resolution streaming (op til 24bit/192kHz), TIDAL, Spotify Connect, iRadio (NetRadio), Bluetooth (aptX), USB, multiroom og et valgfrit DAB/FM module. Seks digitale og tre analoge indgange giver dig integration med en lang række signalkilder fra CD og spillekonsoller til Phonoforforstærkerer (RIAA).

Naim NAP 200:

Gennem mange års udviklingsarbejde med NAP-500 effektforstærkeren, er der lavet mange tekniske landevindinger, der, med stor succes, kunne implementeres i eksisterende produkter. Mange af disse udviklinger, sammen med et elegant nyt design, har resulteret i serien “Classic”, der inkluderer Bl.a. NAP-200.

En meget musikalsk effektforstærker, der driver det meste og har en god varm lyd, med masser detaljer.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT