language

Linn Akubarik. DEMOTILBUD!

Kr. 143.000,00 Kr. 100.000,00

sætpris

Kan opleves i butikken. Husk at bestille tid.

Akubarik kombinerer et væld af nyskabende teknologiske udviklinger og tekniske detaljer fra reference systemet, Klimax. Dette giver den et helt nyt niveau af performance og enkelthed. Du vil opleve din musiksamling på en helt ny måde.

Akuarik er en fuldt integreret 5 vejs aktiv gulvhøjttaler. De indbyggede forstærkere er smart integreret på bagsiden af hver højttaler og inkluderer seks styk Chakra effektforstærkere, hvoraf to af disse er brokoblet til det isobariske bassystem. De aktive analoge filtrer, er alle placeret på én printplade. Dette er valgt da man er gået efter størst mulig performance og her sikres den korteste signalvej, uden interconnects og med reduceret støj.
Elektronikken er isoleret fra kabinettet med et specielfremstillet afkoblende beslag. Der benyttes en helt specifik type gummi, der er afstemt så den præcist matcher resonansfrekvensen fra basreflekssystemet. Dette sikrer minimal overførsel af vibrationer til forstærkerne.
Med den seneste Dynamik strømforsyning er denne højttaler komplet tavs. Den passive og effektive køling overflødiggør brugen af en blæser.

Som i de andre højttalere i Akurate serien, benyttes der det meget roste “3K Driver Array”, der giver en konstant single point-source med forbedret diskantgengivelse. Med andre ord, vil du opleve et kæmpe sweetspot.

Demosæt i eg.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT