language

Lejonklou Gaio 2 netop ankommet – ny opgraderet Gaio.

“A new version of our MM phono stage GAIO has just been released. GAIO 2 is better and more fun than its predecessor, with a higher resolution and a more intimate musical experience. It looks the same, costs a bit more and sounds a lot better.”

Frederik Lejonklou er en passioneret Hi-Fi nørd i ordets mest positive betydning.

Målet er at lave produkter, der er bedst i deres respektive klasser, og med udgangspunkt i hans motto: “HONEST HI-FI”, må intet andet i samme prisklasse give dig større musikalsk nydelse.

Vi har valgt primært at fokusere på hans eminente phonoforforstærkere, også kendt som RIAA. De er lavet til Moving Magnet (MM.) pick-up’er og spiller, intet mindre end, fantastisk.

Lyden er som vi mener sådan noget bør være og giver en musikalsk oplevelse, der bare føles “rigtig”.

Gaio 2 er den billigste model fra dybt seriøse Fredrik Lejonklou og som altid hos Lejonklou er her tale om en ren MM RIAA/Phonoforforstærker.

Den første Gaio erstattede den aldeles populære KINKI 3, som i flere år er blevet anbefalet af Amerikanske Stereophile og som også er at finde på deres liste over “recommended components”.

Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at netop KINKI er et af vores mest anbefalede produkter i kategorien RIAA/Phonoforforstærker.

Gaio startede som en version 4 af KINKI, men efter måneders udviklingsarbejde var der lavet så mange ændringer og forbedringer i forhold til KINKI lay-out’et at et helt nyt navn var på sin plads.

Leveres kun i sort.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT