language

DSPeaker Anti-Mode 8033 Automatic Subwoofer Equalizer

DSPeaker Anti-Mode 8033S II

Kr. 3.295,00

DSPeaker Anti-Mode 8033 Automatic Subwoofer Equalizer.

Både fagfolk og hjemmebiografentusiaster er bekendt med, at dårlig rumakustik kan ødelægge en ellers perfekt lydgengivelse. Den største udfordring er hvordan man håndterer stående bølger og resonans i rummet.

Anti-Mode™ teknologi eliminerer resonanser fra en eller flere subwoofere og lokalet, ved udligning af både amplitude og tidsdomæne med et præcist digitalt filter i signalbehandlingen og anti-udfasnings teknologi. På denne måde kan lytteren høre frekvenser ned til cut-off frekvensen af subwooferen. Transientrespons er også drastisk forbedret i processen, hvilket gør subwooferen hurtigere og mere kontrolleret.

Du kan placere din subwoofer stort set alle steder i stuen og stadig nyde hurtig og kontrolleret bas. Normalt er det ikke optimalt at placere en subwoofer i et hjørne, men med Anti-Mode korrektion kan der ske underværker!

Anti-Mode™ 8033 er meget enkelt at bruge da kalibreringsprocessen er fuldautomatisk. Ved kalibrering placerer man den medfølgende mikrofon ved lytte positionen, trykker på en knap og venter et par minutter. Boksen har mulighed for flerpunktskalibrering.

For mere information se her.

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT