language

At tilslutte sin computer til en DAC er efterhånden en populær måde at lytte til musik på og der er mange DACs, der er lavet alene til dette formål.

Der er også mange DACs der fortrinsvis bruges sammen med en CD, eller endda hvor CD-afspilleren har et USB input, så denne kan bruges som DAC. Så det at tilslutte sin computer til en DAC via USB er en simpel måde at gå på opdagelse i streamingtjenester som, for eksempel, Tidal og Spotify. Hvis du kunne tænke dig dét, er Chord C-USB et godt kabel til formålet.

At sammenlige forskellige USB kabler er ikke anderledes end at sammenligne ethvert andet audiokabel. Forskellen er let at høre. Vælg et stykke musik du kender godt, lyt til det via et standard USB kabel, og derefter med Chord C-USB. Detaljerne bliver mere klare, stemmer mere naturlige, og musikken skulle gerne fremstå mere sammenhængende og nemmere at lytte til.

“We understand the theory suggesting these cables should have no effect, but we don’t make cables unless they produce a better listening experience. Don’t take our word for it, however. Chord Company dealers will let you try one for yourself.”

Kraftige ledere i sølvbelagt iltfri kobber. Lavtabs, gasskummet polyethylene isolering. Twisted pair data leder konfiguration. Effektiv dobbeltlags højfrekvens skærm. Guldbelagte stik.

3 m. Kr. 690,-

5 m. Kr. 890.-