language

Audiovector SR 3 Avantgarde DEMOTILBUD

Kr. 26.700,00 Kr. 22.450,00

Pr. Styk

Da den første Avantgarde model skulle designes, blev den baseret på Signature modellen. Nu havde man for første gang muligheden for at benytte en Air Motion Transformer som diskant, og dermed have en enhed, der dækker frekvensområdet fra 2900 til 50.000 Hz!

Det havde længe været en drøm at få fat i netop sådan en enhed, i stedet for at bruge en såkaldt supertweeter med alle de medfølgende faseproblemer.

Nu kunne Ole Klifoth og hans hold gå hele vejen med blot én enhed. Den næste udfordring blev så at få udviklet en ny mellemtoneenhed, med nok speed, der kunne følge med den nye lynhurtige diskant. Nye delfilterkomponenter var også nødvendige for at sikre en glat overgang fra mellemtone til diskant.

En ny mellemtone med ufiltreret respons op til 10.000 Hz blev designet og sammen den nye Avantgarde Air Motion Transformer diskant, blev gengivelsen enormt hurtig, og meget transparent, i stil med de bedste elektrostater, men med meget mere dynamik. Alt dette gør at du får det bedste ud af alt musik. sr3

TWEETER TYPE Avantgarde Airmotion Transformer
SEC TREBLE SYSTEM Yes
NON PARALLEL SURFACES Yes
2ND. GEN. DFF CROSS-OVER Yes
2ND GEN. ARA FILTER Yes
NCS FREEZE TECHNOLOGY No
FREQUENCY RANGE -6DB 26-52 kHz
SENSITIVITY (8 OHM) 91.5 dB
AMPLIFIER POWER No
NOMINAL IMPEDANCE 8 Ω
X-OVER FREQUENCIES 240/2900
POWER HANDLING 300
HEIGHT / WIDTH / DEPTH ( CM ) 103x19x33

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT

Fri fragt ved køb.