language

Audiovector Onwall Signature

Audiovector OnWall Signature

Kr. 10.150,00

Pr. Styk

OnWall med exceptionel kontrol.

Audiovectors tilgang til OnWall højttalere, er præcis den samme som til de bedste fritstående højttalere. De skal levere den bedst mulige lyd, inden for de fysiske rammer, og der må ikke være kompromiser med materialevalg eller detaljer.

Audiovector OnWall Signature er bygget til at holde. Der benyttes en massiv frontbaffle i aluminium, der sikrer en fantastisk kontrol over uønskede vibrationer. For at komme så tæt på lyden fra de fritstående modeller har Audiovector opfundet DCS-systemet. DCS fjerner uønskede vægrefleksioner og diffraktion.

OnWall Signature benytter samme diskant som de andre modeller i sortimentet, der bærer Signature navnet, og der er virkelig tale om en suveræn diskant. Høj opløsning og en varm gengivelse af musikkens sarte overtoner.

Bassen i de her kompakte højttalere er imponerende, selv sammenlignet med større højttalere. Et kompakt basreflekssystem, der bruger Distributed Port Technology, sammen med en Long-Throw 5″ basenhed med ekstrem lav forvrængning, garanterer høj kvalitet.

OnWall leveres i white silk finish.

Disse højttalere kan speciallakeres i alle RAL farver, se priserne her.

____________________________________________

Audiovector OnWall Signature kan også leveres som “Discreet”. Dette betyder at højttaleren er aktiv, altså med indbygget forstærker.

Discreet sætpris: Kr. 31.000,-

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT