language

Kunderne siger

 

Det helt rigtige sted at handle og søge rådgivning, hvis du er seriøs omkring din lyd.

TOP betjening uanset om du er meget vidende eller som jeg ganske blank, men nysgerrig.

 Morten

Var et smut forbi Hifi-Forum på Falkoner Allé, Frederiksberg, tidligere i dag og købe en lille perle af en Bluetooth Receiver, så jeg nu kan afspille Spotify over mit anlæg.
Som altid fik jeg en glimrende service og forklaring omkring produktet, som efterfølgende var supernemt at installere. Just plug and play…..

 – Andreas

 En fornøjelse med god service. Jeg har nu haft fornøjelsen at handle flere gange hos Hififorum, og servicen er bare helt i top. Jeg kan uden tøven anbefale at købe lækkert Hi-Fi udstyr her.

– Carsten

 

Helt unik service!

 – Hellen

 

Jeg har handlet i Hi-Fi Forum i flere år, og jeg er en meget tilfreds kunde.

Her sælges udelukkende kvalitetsprodukter, og man får altid en særdeles kompetent og engageret service, som i høj grad er tilpasset den enkelte kunde. Det sidste er for mig særdeles vigtigt, fordi den bedste lyd ofte er et spørgsmål om personlig præference. Risikoen for fejlkøb er derfor stor, hvis ikke den personlige service er tilstede, men det er den bestemt i Hi-Fi-Forum, hvor jeg har sparet både penge og besvær i forhold til at handle i “billige” netbutikker.

Jeg kan derfor kun anbefale Hi-Fi Forum på det varmeste.

– Torben

En lille biks med stor kompetence.

Hifi-forum er en lille fin butik med stort sortiment og endnu større now-how. Jan og Boris er yderst kompetente og ikke mindst hjælpsomme. Jeg havde eksempelvis problemer med udstyr som ikke engang var købt i deres butik, de hjalp mig med at fejlfinde og sågar låne grej med hjem til det samme.

Jeg har en klar fornemmelse af, at Jan og Boris ikke kun vil tjene penge (det vil vi alle), de vil også brede deres passion for god lyd ud til alle os andre. Jeg er fuldstændig tryg ved at anbefale familie og venner og gå en tur i Hifi-forum.

– Dennis

Super service

Købte lidt lækkert udstyr i marts 2013. Havde et problem, som jeg nok burde have henvendt mig med lidt tidligere, men fik det løst alligevel af Hififorum på fineste vis her i august 2014. Fantastisk kundeservice!

– Casper

 

Vores kunder er det vigtigste vi har i HiFi-Forum. Uden jer, ingen musik.