language

Kunderne siger

Det helt rigtige sted at handle og søge rådgivning, hvis du er seriøs omkring din lyd.

TOP betjening uanset om du er meget vidende eller som jeg ganske blank, men nysgerrig.

 Morten

Var et smut forbi Hifi-Forum på Falkoner Allé, Frederiksberg, tidligere i dag og købe en lille perle af en Bluetooth Receiver, så jeg nu kan afspille Spotify over mit anlæg.
Som altid fik jeg en glimrende service og forklaring omkring produktet, som efterfølgende var supernemt at installere. Just plug and play…..

 – Andreas

 En fornøjelse med god service. Jeg har nu haft fornøjelsen at handle flere gange hos Hififorum, og servicen er bare helt i top. Jeg kan uden tøven anbefale at købe lækkert Hi-Fi udstyr her.

– Carsten

Jan er utrolig professionel og yder altid en behagelig service med god tid og super god vejledning i alt det tekniske i hifi`ens verden!! Det er behageligt, at komme som kunde i Hifi Forum og føler sig meget velkommen som kunde – uanset hvor stor eller lille forespørgsel, der nu er fra kunden!

Jeg har altid nydt, at komme ind i butikken, hvad enten det var for at købe et produkt, få lavet en reparation eller at spørge til råds. Det er med de varmeste anbefalinger, at kigge ind til Jan og både se og høre på produkterne og få en god behagelig snak/vejledning.

– Ulrik

Jeg har handlet i Hi-Fi Forum i flere år, og jeg er en meget tilfreds kunde.

Her sælges udelukkende kvalitetsprodukter, og man får altid en særdeles kompetent og engageret service, som i høj grad er tilpasset den enkelte kunde. Det sidste er for mig særdeles vigtigt, fordi den bedste lyd ofte er et spørgsmål om personlig præference. Risikoen for fejlkøb er derfor stor, hvis ikke den personlige service er tilstede, men det er den bestemt i Hi-Fi-Forum, hvor jeg har sparet både penge og besvær i forhold til at handle i “billige” netbutikker.

Jeg kan derfor kun anbefale Hi-Fi Forum på det varmeste.

– Torben

En lille biks med stor kompetence.

Hifi-forum er en lille fin butik med stort sortiment og endnu større now-how. Jan og Boris er yderst kompetente og ikke mindst hjælpsomme. Jeg havde eksempelvis problemer med udstyr som ikke engang var købt i deres butik, de hjalp mig med at fejlfinde og sågar låne grej med hjem til det samme.

Jeg har en klar fornemmelse af, at Jan og Boris ikke kun vil tjene penge (det vil vi alle), de vil også brede deres passion for god lyd ud til alle os andre. Jeg er fuldstændig tryg ved at anbefale familie og venner og gå en tur i Hifi-forum.

– Dennis

Lørdag i sidste uge kom vi forbi for at se de forskellige modeller af mærket Tivoli. Efter en rigtig god snak og vejledning i butikken endte vi med at købe en Naim Audio MUSO Qb.

Jeg synes at du skal vide at vi nyder den gode lyd og er ekstremt tilfredse med produktet. Den passer perfekt til vores brug og rummet den står i. Mange tak for god rådgivning.

-Lene

Jeg har handlet i Hi-Fi Forum i ca. 10 år og har i den periode været igennem en del forstærkere (Naim), pladespillere (Rega/Linn) og højttalere (Audiovector). Rådgivningen har altid været i top og aldrig præget af at ville tjene “hurtige penge”. Når der en sjælden gang i mellem har været et produktproblem, har Jan altid sørget for at finde en god løsning. Derudover er det altid hyggeligt at komme forbi i butikken og få en snak om musik, hifi og løst og fast – og kaffen er god!

-Palle