language

Naim SuperUniti. DEMOTILBUD

Kr. 37.000,00 Kr. 32.000,00

High-End i én kasse?

Det er alment kendt at rigtig High-End kun kan opnåes ved brug af flere kasser, altså flere apparater. Det bliver der nu lavet om på…!

Naim Uniti viste at alsidighed og “performance” kunne huses i et enkelt stilfuldt chassis og det koncept tages nu til næste niveau med Super Uniti. Regel bogen er revet i stykker og Super Uniti er klar til at lege med de store drenge.

SuperUniti kan det hele. Tag en dyb indånding, for at nævne det hele kommer til at tage tid. SuperUniti er en integreret trådløs UPnP netværks streamer,Tidal, Spotify Connect, USB audiospiller, iPod og iPhone dock, internet radio, DAB/DAB+ radio, FM radio, 10 inputs digital og analog forforstærker, digital til analog konverter og en stereo 80 Watt effektforstærker. Og for at tiden ikke løber fra dig mens du lytter – det sker nemlig nemt – så har den også alarm clock funktion. Kan du få luft?

Alt dette ville være ligegyldigt, hvis ikke den også kunne spille musik og det er der hvor Naim’s fire årtiers audio ekspertise kommer i spil.

Hent den gratis kontrolapp:      .

 

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT